MYTOLOGINS HYMER

Hymer 030225-131126

Älskade Hymer. När jag tänker på dig nästan ett år senare rinner fortfarande tårarna. Så gott som varenda dag kommer någon tanke om dig.

Du var en fantastisk hund som lärde mig otroligt mycket om hur det gäller att vinna en hunds förtroende och sedan lita på varandra livet ut. Du var nästan 6 månader när jag hämtade dig hos uppfödaren och du hade farit lite illa innan dess. Du var en omplaceringshund som skulle komma till ett nytt hem. Det blev hos mig och där blev du kvar livet ut!

Du var så full av energi att du ibland var lite svår att hantera men det blev bra! Vi lärde ganska snart känna varandra och vi hade otroligt mycket roligt ihop och ibland kändes det som att du var så lycklig så det bara bubblade i hela dig. Vilken levnadsglädje du hade!

Till och med på din sista promenad blev du överlycklig när du fick gå fritt följ. Det var bland det bästa du visste. Att få spåra älskade du oxå! Tänk vad du drog runt mig i skogen!

Vi hade våra duster när jag hämtat dig men vi tog oss igenom det och började tävla i spår och lydnad och det gick väldigt bra. Du gillade att jobba och ville aldrig sluta.

När du blev gammal blev du så otroligt klok som bara gamla hundar kan bli. Du tittade på mig med dina stora ögon och enorma huvud och jag slår vad om att du visste vad jag tänkte och jag kände det som att jag visste vad du tänkte. 

Du gillade inte veterinären speciellt mycket men var underbar att hantera när vi var där och det blev en del det sista. Du stoppade alltid in dit huvud i min armhåla och sen fick de göra vad de ville med dig.

När du var sövd en sista gång och de kom fram till att det bara var en stor operation med att lyfta på skallben och lite annat och det kanske ändå inte skulle göra dig frisk valde jag att de inte skulle väcka dig. Jag valde mellan att inte vara egoistisk och be dem väcka dig för att jag skulle få säga Hejdå till dig och att låta dig somna för gott. Du var pigg och glad sista promenaden vi gick och du lekte med dina tennisbollar som pep. Väcka dig för att veta att jag nästa vecka skulle ta bort dig klarade jag inte. Men jag hann inte säga Hejdå........ÄLSKADE HYMER