Vad som händer och sker hos oss...

VÅREN TOG LITE PAUS...

idag var det -2 grader i lite isiga vindar i skogen. Just nu är det väl som det ska vara med lite vårvinterCool men det var så himla skönt med riktiga vårkänslor förra veckan. Det kommer snart tillbaka.

Söket idag var intressantCool COBRA gick ut som första hund och jag hade en plan som inte riktigt funkade. Efter tre skick bröt jag och slutbelönade henne. Hon gjorde som hon skulle, men det var inte riktigt det uppläget jag tänkt mig. Hon fick vila i bilen och se gå ett pass till och hon hade nog laddat på sig rejält. Hon sprang jättefintHa ha!

Idag tog hon hela ena sidan på rutan när hon inte hittade en figge på första skicket och det har hon aldrig gjort förrut  och hon tjuvstartade på en popp vilket hon heller aldrig gjort tidigare. Med henne är det positivt för hon behöver ta för sig lite merGalen.Det var annat med HYMER, men vad jag lär mig mycket på att klura på hur jag träna COBRAVinkar

 

WILJA gjorde sitt första sök med markering i idagHa ha! Hon fick en halvdold och en dold. Det löste hon bra med skall och hon fick bollbelöningCool Sen fick hon systemspring och det blir det på henne ett tag tills hennes löp är klart. Sen bygger han vidare på markeringarna.

 

HYMER satte nog griller i huvudet på flattehanen Rix idag. De har aldrig sprungit ihop förrut, men idag skulle vi greja lite i skogen efteråt och hade med oss tre hundar. Goldentiken Sparris, Hymer och Rix. Rix luktade och slickade på Hymer och undrade vad han var för någotVinkar Hymer är kastrerad och luktade löptik. Rix var mycket fundersam och undersökte honom noga flera gångerGalen

 

Imorgon ska jag&Cobra träningstävla och Christer&Wilja har en heldag hos Mona Kjernholm.