Vad som händer och sker hos oss...

LYCKAD SÖKTRÄNING

Husses plan fungerade utmärktCool "Popupp"figge på minst 60m, ta bort WILJA och sen skicka på heldold figge. Eftersom retriver har bra minnesbilder funkade det ju väldigt bra. De ska ju se en fågel dimpa ner flera hundra meter bort och hitta denVinkar Nu har det snöat ett tag nu igen så det var bara att plocka fram de vita lakanen igen. De försvinner helt i snönLer stort

Wilja hade raka fina skick och husse var jättenöjdCool Hon arbetade bra och fokuserat. Det får nog bli ett några sådana här pass nu varvat med rena vindövningar för att styra upp henne liteWow!

 

COBRA har vi ju kört enbart på lösrullar för att hon började avståndsmarkera för ett tag sedan. Idag skulle vi kolla av lite.

Två markeringsövningar innan vi gick till rutan för att uppdatera henne på fastrullen. Det var hon med på och kom i gång bra.

 

Rutan var upplagd som en lägreklass tävlingsruta. Jag visste inte var figgarna var och fick det helt tävlingslikt. Vi startade och jag skickade henne ut till höger. Sin vana trogen fick hon inte med sig hela hörnet. Skickade henne på flying ut i vänstra hörnet och det gick bra. In igen och flying snett bakåt på höger sida och hon gick ut i hörnet. (Det här börjar bli ett mönster i hennes starter) I hörnet fick hon första figgen som var öppen. Bra markering efter att hon utdelat en pussVinkar(Skulle hon aldrig göra på en okänd)

Sen arbetade vi oss framåt och hon var väldigt lättstyrd och tog andra figgen som var heldold på sjätte skicket och tredje figgen, oxå heldold på sjunde skicket.

 

Sammanfattningsvis funkar hon bäst om jag inte stoppar henne på stigen för mycket och avbryter hennes arbete. Hon vill köra på och det flyter på bra. Något jag måste styra upp är däremot transporterna till stigenGalen. Det kunde varit värre, men är inte riktigt bra.

HYMER var som vanligt vallhund och FALCO levde rövare när han trodde att han skulle få köra men inte fick. Är han verkligen så sjuk? När kommer vi märka något???Gråter