Vad som händer och sker hos oss...

MY DOG..

Idag var vi på MY DOG. Hoffarna tittade vi på och jag funderar på en sak. Ägarna betalar för att ställa ut tar sig dit och allt annat runt omkring och så ser man en domare som knappt tittar på hundarnaBlinkar Jag kan inte mycket om utställning och har bara varit på några, men herregud vad nonchalant han var. Satt och pratade och åt smågodis meddans några sprang runt med sina hundar, men vad vet jag om denna världen, det kanske ska vara såLedsen

BRA jobbat av er i ringen iallafall. Jag hade nog tappat sugen om jag sprungit där. Ni var jätteduktiga och vad KUL det var att se att alla hoffarna var SÅ TREVLIGA!!! 

 

Hymer ställde jag ut två gng. Han har en 3:a och ett CERT. Vi slutade med flaggan i toppVinkar Det var hans karriär i ringen. Falcos karriär består av två 3:orLer stort.  "Ja vad skulle du dit och göra" sa hans uppfödare Marianne på sin finlandssvenskaCoolExtriörbeskrivningen för schäfer klarade han förresten galant!!!

 

Cobra skulle bli tokig av att ha hundar springande runt sig och att någon klämde på henneVinkar. Fast hon har varit med en gång och skötte sig braCoolSäkert bra miljöträning för henne, men jag har valt att lägga tiden på annat iställetVinkar!

 

Wilja i goldenringen, tja.....titta på Vassruggens hemsidaHa ha!

Våra hundar duger inte till detta, men till annatCool

JÄTTEGRATTIS i allafall till HÄSSLEHOFFS kennel som blev BIR&BIM idag!!!

Cobras syster Cajsa var med båda dagarna och blev andra bästa tik båda gångerna. JÄTTEGRATTIS LISBETH och CAJSA! Hymersonen Bogey var oxå med idag och fick exellent CK i Championklassen. GRATTIS Cilla!