Vad som händer och sker hos oss...

SUMMERING AV TÄVLINGSÅRET...........

Jaha! Det är spännande att titta tillbaka och se vad blev av det gamla åretCool

HYMER hade jag tänkt starta i elitlydnaden.

Han gick ner sig väldigt rent fysisk när vi tränade. Glädjen och motivationen försvann aldrig, men hältorna kom väldigt lätt. Om jag la fokus på det han behövde träna och inte på det han kunde och korta pass skulle han kanske hålla, men det gick inteGalen. Förklaringen kom när jag i höstas äntligen gjorde ett boreliatest och han hade skyhöga värden och fick antibiotika mot anaplasma! Nu är han en väldigt glad pensionärVinkar

FALCO startade Christer i DM för patrullhundar och kvalificerade sig till SM. Där de deltog och kom på 15 plats av 30 startandeWow!Det var två väl genomförda tävlingar!!

Christer startade bara Falco på detta pga att han tappade sugen med honom för att han inte fick ordning på hans ljudlighet på appellplan. Specialen gick oftast bra, men det kostade för mycket på lydnaden. Han hade funderat ett par år på en Golden, faktiskt redan innan han köpte Falco. Nu blev det så att han köpte Wilja men Falco är inte pensionär. Han har planer för honomCool

 

COBRA gjorde 5 tävlingar på hela året. Vi startade våren med UPPFLYTT till HÖGRE spårCool Helgen efter det bröt vi en lägresöktävling.

Under sommaren startade vi LKL1 med ett FÖRSTAPRIS som resultat. På hösten gjorde vi 2 högrestarter i spåret. Resultatet blev en GK och UPPFLYTT till ELIT på andra starten!

MÅL för 2013 kommer snart. Vi ska bara fundera lite tillVinkar