Vad som händer och sker hos oss...

FALCO VÄRLDENS FINASTE SCHÄFER,LÖP O FÄSTING

Fast han är lite ljudlig och lite polis i flockenWow!. När han var 5 år opererades han för L7S1, diskbråck. Nu är han 8,5 år så det var några år sedan. Det var en lyckad operation och rehabilitering och han har tävlat sök i elitklass efter det.

Nu tycker vi att han börjat tappa väldigt mycket muskler bak. Under sommaren simmar husse honom väldigt mycket och det kanske är det som fattas. Ryggen är nog iallafall inte vad den varit!

Ikväll när jag var ute en kvällsrunda i kvarteret med honom, Cobra och Hymer så syntes det väldigt mycket att musklerna försvunnit.

Både han och Hymer tycker iallafall att Cobra börjar lukta VÄLDIGT gott nu.

Det ser för kul ut när de två gamlingarna lullar runt och har full koll på var och när hon ska kissaGalen De har fullt upp. Hymer är ju kastrerad, men det var ju när han var några år så han tycker att det luktar gott. Han vet ju vad det är för han gjorde ju 3 parningar innan jag kastrerade honomVinkar.

Det är lungnt och skönt hemma ikväll tycker vi för husse har med sig Wilja på ett möteGalen.  Idag har hon "bara" ätit upp 2 blommor, "läst" sönder en tidning och strimmlat "någons" anteckningsblock, det var oigenkänligt. Vi får se när någon saknar det.  Förrutom det har hon hämtat fynd i tvättkorgen och "snuttar" på så det går hålArg.

Husse ville inte lämna henne hemma när han åkte på möte för han hade redan dammsugit upp jord och plockat papper en gång idagHa ha! Igår kväll tog han en fästing på henneChockad