Vad som händer och sker hos oss...

TYPISKT....

veterinären hade pratat in på min telefon i Fredags att hon hade fått svar på fästingproverna och ville delge mig detOsäker Hon skulle snart åka hem, men skulle pröva att ringa en gång till. Det gjorde hon, men jag var och tränade och lyssnade av telefonen efter en timma och ringde upp. Men hon hade hunnit åka och kommer inte tillbaka förrens nästa veckaLedsen. Jag måste vänta tills dessFörvirrad Cortisontabletterna har ännu inte gett någon effekt och kommer inte att göra heller om det är något fästingburetLedsen

HYMER var iallafall pigg o glad i skogen och vittjade fikaryggsäckar på 3 benGalen men valla någon ruta fick han självklart inte trots att han protesterade i bilenWow!Sno smörgåsar direkt ur handen hann han oxå medVinkar Snacka om att utnyttja situationenHa ha!

WILJA fick systemsök idag och det går jättebra så länge hon är pigg i huvudet, sen snurrar detVinkar.  Polletten har trillat ner så det är bara att köra påCool. Nu börjar hon bli lite smidig oxå och inte bara en lealös vinglig klumpGalen. Hon blir nog väldigt snabb i skogen snart!

COBRA fick figgar med lösrulle på varje slag. Första slaget snurrade hon till det efter att ha stått och skällt, grävt och tuggat på trädOsäker innan start. Efter det gick hon jättebraLer stort.

FALCO gjorde sitt bästa pass på länge och slog framåt hela tiden. Han har en tendens att göra bakslag på ena sidanGalen

Körde till klubben efteråt för att köra tungapporten och ladda upp denCool Cobra gillar den skarpt nuGalen.

Framåtsändandet skulle jag göra några gånger för att träna inkallningen. Hon bryter jättefint utan targetpinne nu, men helt plötsligt kom ett "gammalt" problem tillbaka, hon skulle inte lämna mig på utskicketGråter. Det blir att traggla på det i veckanCool