Vad som händer och sker hos oss...

JÄTTEGRATTIS till HANNA&CASEY.

Ikväll var FIA&QVITTRA, HANNA&CASEY och JAG&COBRA och tränade lite lydnad på en gräsmatta utanför en mataffär i Haverdal. Jättebra störning med folk och bilar som åkte och parkerade strax bredvid. Fotbollsträning pågick på två planer och pizzerian luktade gottGalen

Först firade vi så klart Hanna och hennes härliga workingkelpie Casey för en fin debut i går. De debuterade i ELITLYDNADEN och slog till med härliga 283poängWow!. Satte in en bild från i våras på Hanna,Fia och Casey när vi hade Maria Brandel här en träningshelg.

Cobra tränade fritt följ och jag trodde hon skulle vara mer störd, men inte alls, hon tuffade glatt på utan att tappaLer stort. Härliga hund! Jag satte ihop tungapportering helt för första gången. Hon hade bra fart ut, lite långsammare in, den är TUNG. Fin ingång och avlämning.

Vi tränade även kryp, jag lyckades lägga in en film på det.  Jag avslutade med ett uthopp och boll och ett återhopp med fin ingång och hela tiden fokuserad. Skönt att hon inte stördes ut!

Husse var på klubben och startade en ny valpkurs. I helgen håller vi tummarna för Fia som tävlar både Lördag&Söndag, Hanna ska ut i elitlydnaden på Lördag igen och Husse&Falco på DM för patrullhundarLer