Vad som händer och sker hos oss...

Hunderi för det mesta varje dag....

Ikväll har jag och Fia haft kursavslutning med en underbar grupp som vi haft kurs för i brukslydnad. Det är så himla roligt att ha kurs med ambitiösa förare som tränar och man ser hur de utvecklas hela tiden. Det är tips, ideer, inlärningsbitar och problemlösningar om vartannat och tiden går enormt fort när vi håller påGalen. Vi lyckas tyvärr aldrig hålla tidenLer. Tur att det är ljust länge nu på kvällarna!

I helgen som kommer ska jag vara tävlingsledare för lydnaden och uppletandet på Västras DMtävling för patrullhundar. Det roligaste av allt är att tre hoffar ska delta. Det är Corallrevets Kadango, Elixier´s Zac och Scanderna´s Bosco. Rapport kommer.

Lilla Wilja har fullt sjå här hemma med att hinna med de andra hundarna. Hymer mullrar på henne, Falco bryr sig inte så mycket om henne, han leker hellre med Cobra. Cobra har fått en liten gul fästing hängande i sin halskrageGalen.

Just nu har vi en femte hund hemma ett par dagar oxå! Det är Tigra, en liten blandrastik på 2.5 kg som ser ut som en korthårig Chiuvava(hur stavas detBlinkar). Hon låter som en gammal rostig symaskin när hon fräser till, ingen av våra hundar muckar med henne. Henne ska man inte reta i onödan! Wilja har kommit på att det är bäst att låtsas som om hon inte ser henneFörvirrad. När Cobra var valp gick hon omvägar eller gömde sig när Tigra kom!