Vad som händer och sker hos oss...

Nu är hon utvald..

lilla Vilja som hon ska heta. I helgen var vi på besök uppe i Sunne hos Ulla Skog som har Vassruggens kennnel med underbara "riktiga" Golden retriversGalen Gamla Joy 13år kom och mötte oss ihop med mamma "Nessi" Vassruggens Unja Seljabrekka. Det var även en tik till hemma som Ulla behållit från tidigare kullen alltså A-kullen. Nu fanns B-kullen i valphagen, tio små ligister. Det är fyra tikar och sex hanar sex veckor gamla. Kenneln med fler bilder hittar du på www.vassruggen.se . Det var härligt att höra Ulla berätta om sitt tänkt kring hundarna och hur hon vill att en golden ska vara.

Det var nog svårt för husse Christer att välja, men så småningom blev det lite skillnad på individerna. Han fäste sig speciellt vid en tikLer. Ska det bli lilla Vilja? Hoppas detHjärta. Om två veckor åker vi upp igen för att hämta henneWow!.

Innan dess hinner vi med Södras läger i Halen och träffa alla underbara människor och hundar som brukar vara där. Christer ska vara instruktör i sökgruppen i år igen och där ska även jag och Cobra vara med. Syster ska vara instruktör för IPOspåren och hennes yngste son ska vara med i brukslydnadsgruppen med sin lilla kelpie Bingo. Det blir en härlig helg i hundens tecken, som vanligtLer stort. Förresten hade Cobra jättefina markeringar med lösrulle på väl dolda figgar i Lördags och hon fick verkligen jobba för att ta fram rullen. Det var även ett par helt okända figgar med, men det var inga problem. Bådar gott inför lägretCoolFalco jobbade på bra och jag tror att husse börjar bli lite sugen på att starta honom igenVinkar