Vad som händer och sker hos oss...

En ny kull släktingar till Cobra..

föddes inatt på Lintrollets kennel! Det var Cobras halvsyster Ättika som fick sex stycken fina valpar. Tre tikar och tre hanar blev det. GRATTIS och Lycka till med kullen säger vi till Tinka!

Sätter in en bild på när Lilla X tålmodigt låter Cobra o gänget dia henne. Tycker inte det var längesen vi var och hämtade henne, men tiden går fortLedsen. Lilla X är mormor till den nya kullenLer.

Ikväll var jag ute och  cyklade åtta km med Cobra. Hon blir jätteglad när cykeln kommer fram och pinar på bredvid. Med jämna mellanrum tittar hon upp på mig och det ser ut som om hon skrattar och vill säga att "det här är jäkligt kul". Jag vågar inte inte cykla för ofta med hundarna efter en rekomendation från en veterinär. Han visade med böjprov på tassens insida hur det sliter på hundarna. Det var han som opererade Falcos diskbråk för snart tre år sen och folk åker långväga till honom med sina hundar. När han visade och berättade lät det ganska trovärdigt. Det montona springandet på asfalt varnade han för. När vi bodde i skogen kunde de springa lösa på åkrarna men här i stan blir det asfalt.

Våra hundar springer mycket lösa varje dag på promenaderna och simmar mycket en stor del av året så det känns som om de får ordentlig motion ändå. Cobra är nästan alltid med mig när jag springer och då blir det en bra bit mer för henne än migLer stort.