Vad som händer och sker hos oss...

Helgen som gått så snabbt igen och Cobras duktiga syster...

I Lördags tränade vi sök igen och vi hade klurat på Cobras beteende på tävlingen veckan innan. Hur gör vi nu?  Fick tipset att klä in hennes rulle så den hänger och dinglar, men hon kan inte ta den. Rullen har hon alltid haft på sig när vi tränat. Sagt och gjort, vi klädde in den. Hon hade en tendens till att försöka ta rullen nån gång i början, men sen fungerade det bra! Får se hur det blir i fortsättningen.

Skogen var full med "springfiggar" och Cobra hade världens drag ut! (orienterarklubben satte ut nya skärmar)Wow!

Valpkullen på Vassruggen består av fyra tikar och sex hanar, sista tiken är husses om han vill, annars blir det en haneLer stort.

Det har varit många ute och tävlat i helgen och det är jättespännande att få rapporter efter handLer. Jag är stort imponerad av Fia som idag började morgonen med ett spårupptag som var rörigt och på en tiondels sekund klarade av att inte få bryta(du har tre min. på dig i eliten annars är tävlingen slut). Efter den fruktansvärda starten kommer hon igen och gör dagens enda dubbeltia på uppletet och sin bästa lydnad hittills.Galen. Det kallar jag fokuserad på en del i taget!

Jag vill oxå ge Ewa&Collin en storGillaför att hon valde bort er rörig platsläggning efter ett bra spår istället för att chansa. Det kommer många nya tävlingar!

Ja det är inta alltid lätt att "bara" ge sig ut och tävla, det kan hända mycket. Det är väl kanske det som är tjusningenFörvirrad.

En som får ett JÄTTEGRATTIS är Lisbeth Westerdahl med Lintrollets Cajsa Cavat (Cobras syster) väl värd. Hon tävlade i lkl 2 igår med finfina poäng och ett förstaprisGilla. Inte nog med det!

Idag tävlade hon lägre spår och blev uppflyttad till högre med kanonfint resultat. Jag tror bara hon tappade ett halvt poäng på specialenLer.

Det är ett ekipage som ska bli kul att följa!