Vad som händer och sker hos oss...

SÖK OCH LITE LYDNAD

Sökträningen idag var på ny plats med nya figgar.

Jag valde att göra hittövningar och tomskick. Nu blev det först en ny figge sen missade hon nästa figge för hon sprang långt ut mot det andra gängets sökrutaVinkar(Vi hade delat oss) Nu blev det 7 tomskick som hon skötte jättebraCool Jag trodde absolut inte att hon skulle springa så bra på tomskickGalenMen nu blev det så.

Till slut sa jag att hon måste få en ny figge. Det fick hon bakom en bäckHa ha!om var jättebred, som figge gick det att ta sig över på en bro och ett ställe till.

Cobra hade inga problem med den och fick en figge där, tomslag på andra sidan igen och tomslag över bäcken, tomslag på andra sidan igen och figge igen på tredje skicket över bäcken. Där bröt jag sen och hon verkade inte var speciellt trött. Nu var det ingen kuperad refräng men lite blöt som hon inte gillar och det bekom henne inte idagHjärta Härligt att det går framåt!

 

Eftermiddagens lydnad valde jag att ha mycket belöningar på efter gårdagens pass. Fria följet tyckte jag att hon hade luftat lite på i högersvängar och helt om. Det skulle vi jobba med. Hon hade en kanonhärlig attityd och det fanns inte mycket att anmärka på mer än att hon på stegen bakåt tyckte att det kan jag själv utan att vänta in matteHa ha!

Framåtsänådande tävlade jag ett utskick utan pinne och det gjorde hon jättebra och föll in i en fin sistasträcka som jag belönade. Jag var nöjd med att hon hade koll på brytpunkten utan hjälp. Bra!

 

Metallens ingång var idag jättebra så då gjorde jag inte om den hellerCool

Krypet däremot var jättesvårt att få till idagLedsenBråkade inte med henne om det utan fick till lite lyckanden och belönade det.

Var sen nöjd med passet och framför allt Cobras härliga inställning till att vilja göra mer. Lite platsliggning med skott hann vi oxå med. Jag ångrar inte en sekund att jag steriliserade henne. Det är  en härlig attityd hos henne.