Vad som händer och sker hos oss...

SÖKHELG BLEV DET OCH LITE VITTRING......

I LÖRDAGS var vi i en ruta med mjuka kullar, kärr och nergrävd figge. De fick gå ca100 meter eftersom vi skulle träna på söndag oxå.

COBRA fick träna markeringar med lösrulle, springa tomslag. Detta fungerade jättebraLer Jag blandade flying och vanliga skick och äntligen springer hon lika bra på båda. Flying har varit hennes favorit och hon har inte haft samma fart ut på vanliga skickLedsen Kärret fick hon bekymmer medVinkarDet fanns inga torra tuvor att hoppa påGalen Hon fick ett tomskick som hon sprang jättebra på och därefter en flying rätt ut i kärretCoolHon hade bra fart och tänk, i kärret låg husse och han blev en springareLer stortCobra brydde sig då inte om vattnet. Ja det finns en del att träna på innan det blir en högre start!

 

WILJA fick samma upplägg som Cobra. Hon sprang jättebra och skallade fint på markeringarna. Tyvärr har hon figgarna som bromsklossarLedsenHon kommer i full fart och trycker ifrån med framtassarna och kastar sig bakåt och börjar skalla. Det blir att ta fram kompostgallren igenHa ha! I kärret blev hon grund och skickades om och då löste hon det bra.

Båda två sprang lätt och hade en härlig attityd!

 

På eftermiddagen fick WILJA träna VITTRINGSAPPORTERING på vittringsbrädan med samma tänk som vi gjorde på specialsöket förra helgen. Christer vill börja om med henne i det momentet för att hon ska bli säkrare och ta det lugnare. Nu har hon stress i det momentet och det vill han inte.

 

Idag, SÖNDAG var vi en ruta som kallas RAVINEN för att den är brant på båda sidor. Det är även väldigt sankt på ena sidan innan branten börjar. Vi körde båda två ca 200 meter.

WILJA fick hittövningar med figgarna bakom träd och Christer blandade  flying med vanliga skick. Hon gick otroligt bra och det enda att ta med efter detta passet är att vara nog med att styra upp henne med kroppen på flyingskicken. Det var jättekul att se henne jobba så braGalen

 

COBRA fick oxå hittövningar fast med heldolda figgar. Jag blandade oxå flying med vanliga skick och hon sprang väldigt bra och har ett jämt och fint tempo hela vägen!

DET VAR VERKLIGEN JÄTTEKUL ATT JOBBA MED DEM IDAG OCH SE HUR DE TAR I NÄR DE ARBETARCool

 

Vi körde till klubben och tränade när vi fikat klart i skogen. Wilja tränade på hoppapport och Cobra tränade metallapport och sen länkade jag ihop elitbruksets moment förutom tungen för jag orkade inte gå och hämta den i bilen! Hon jobbade på bra och fick sin tävlingsbelöning efteråt. Det är lek och kattmatCool

 

På eftermiddagen var Wilja&Cobra med ut i skogen igen på en 7km joggingrunda. Som de sprang de första kilometrarna men sen höll de sig ganska nära mig och lunkade lugnt och fint.Det kändes iallafall som om de var lite tröttaCool Ikväll har de legat och snarkat och de ska de nog göra hela dagen imorgon oxå!