Vad som händer och sker hos oss...

SÖKTRÄNING

ägnade vi oss åt i förmiddagsLer

Rutan var inte kuperad, men det låg en hel del träd sen senaste stormen för två veckor sen. Det blir lite roligt att köra i sådan annorlunda terräng för hundarna får ta sig sig fram på annorlunda sätt genom att hoppa eller krypa under stockarna. Legorna blir oxå lite annorlunda.

Wilja och husse körde på i 200 meter med Figgar på varje slag och markeringar utom de fyra sista slagen. Där blev det hittövningar.

Wilja är så gott som ren i sina markeringar men tittar något efter husse ibland. Det berodde troligtvis på trötthet, för hon startade inte så. Skallet är väldigt grovt och ekar högt i skogen på den lilla Blondinen. Husse var väldigt nöjd med henneLer stort

Cobra har inte kört på ett par veckor, men jag fortsatte där jag slutade sist. Hon behöver få en bättre och intensivare attityd i arbetet och därför får hon nu springa ut och skälla på figguranterna som kastar till henne en boll eller kamprulle som hon springer in med till mig.

Det funkar jättebraCool

Tänket är inte att hon ska bli skallhund utan få mer driv och det får hon. Markeringarna med rulle sitter så bra det är inga bekymmer att plocka tillbaka, tror jag inte...attityden måste iallafall förändras och detta gillar hon.

Hungarna har inga problem att springa rakt ut i den här terrängen utan tar sig fram fenomenalt och tycker nog att det är ganska kul! Det gör vi oxå!

Fikat idag blev en härlig uppflyttningstårta eftersom Kerstin&Sparris blev uppflyttade till högre förra veckanHa ha!