Vad som händer och sker hos oss...

SVÅRA BESLUT.....

i Fredags var jag med Hymer hos veterinären igen för att hon ville kolla med ultraljud vad det kunde vara som syntes på röntgenplåtarnaLedsen

Han rakades på magen och ultraljudet gordes. Jag hade ställt mig in på att inte få med honom hem igen. Hade de hittat det veterinären befaradeLedsenalltså tumörer så hade de inte fått öppna och operera. De hade   isåfall hängt ihop med tumören i nosen. Om det nu är en tumör, för de hittade INGENTING i magen. Han var fullt frisk där och såg ut som en gammal hund görVinkar

Han fick antibiotika mot inflamationen i nosen och det hjälpte med en gång.

Nästa steg är att söva och gå in med kamera i nosen och uppåt och se vad det är........jag vet inte om jag vill......han är jättepigg, vi har precis varit på klubben och tränat lydnad och jag fick lägga honom i bilen för han stod och gapade o skällde innan det var hans tur och sen fick han komma ut igen. Sjövild och tuggade på mig i armen och gjorde fjärrdirigering, skall och kryp bara jag tittade på honom, han gjorde alltså allt på en gång och sprang överlycklig omkring på planen med sin pipboll senCoolBackOnTrack fladdrade runt honom(tänkte att det var kallt om magen nu när kylan kom så jag tog på honom detVinkar)

Ja det är väl som husse säger "Han kommer överleva de andra"Ha ha!

Cobra fortsätter i samma härliga form och attityd och hon känns även väldigt mycket säkrare i sig själv. Idag kom det hundar från en kurs springande till henne flera gånger och hon släppte det med en gång och jobbade vidare med bara fokus på mig och behövde inte kolla om de kom igen. Härligt!

Jag kommer ihåg att Hymer mognade jättemycket sista halvåret innan han skulle fylla fyra år. Det har hon oxå gjort!

Hon har i o f s fått startskall på vissa moment och ljud i friaföljet, men attityden är underbar och när jag kört en stund försvinner ljuden, men farten är kvarCoolRiktigt roligt att träna nu. Jag har backat i många detaljer och finslipar. Fia håller på och planerar och har dragit igång träningstävlingar som börjar i December till Mars. Det kommer vara på vår klubb och den vandra så att alla klubbarna i distriktet ansvarar för var sin gång. Sammanlagt ska det nog bli sex tillfällen. Förmiddagen går till specialen, grillning 12.30 och lydnaden börjar 13.30. Det blev välbehövlig tävlingsträningWow!