Vad som händer och sker hos oss...

ÅRETS SISTA TÄVLING OCH TRÅKIGHETER......

Jag&Cobra tävlade elitspår i helgen och det började bra!

Även om regnet öste ner så kändes det som en bra dag när vi körde lite på planen innan lottdragningen. Cobra var med på noterna och satsade fint i inkallningen och kontakten i fria följet bland spån och mullvadshögar.

Vi började med plats och stege. Det blev betyg 10 på bådaCool

Hon halkade på stegen dagen innan när jag och Fia tränade på hemmaklubben, men det märkes inte på tävlingen som tur varHa ha!

I Tollarp är det ju alltid fältspår och det gillar Cobra. Hon gjorde en fin annalys och tog framspår och lullade iväg med nosen djupt nerkörd i  vallen. Jag tänkte att det här kommer ta tid, men regnet verkade inte störa henne i upptaget.

Hon blev inte heller utstörd av hararna som fanns på fältet. Hon kämpade men tappade spåret och letade upp det igen och jobbade kopiöstVinkar Det kan jag inte klaga på, men det blev svårt och efter 5 pinnar tog tiden slut och jag bröt. Det blir att träna mer i regn om det var det som gjorde det svårtBlinkar

 

Vi har inte gjort så många tävlingar i år för att hennes skendräktighet ställer till det i perioder och då vill jag inte tävla. Vi har iallafall klarat att bli godkända i elitklass i spår och blivit uppflyttade till högre klass sökCoolSå det är jag ganska nöjd med ändå. Hon har oxå genomfört en godkänd exteriörbeskrivning.

 

Nu till tråkigheterna. Hymer har fått en tumör i nosen. Han har nyst och varit "snorig" ett tag. Först såg det ut som ett sår. Tänkte att han ev fått en pinne i nosen. Det försvann och sen började nosen rinna och han nyser otroligt mycket. Noskvalster "flög" genom huvudet.

När snoret började bli gröngult och lukta var det dags att åka och kolla honom. Hon kollade lite mer och imorgon kommer provsvaren.......