Vad som händer och sker hos oss...

LÖP

Wilja har börjat löpa och har nog löpt ca:1 vecka. Man kan tro att det är Cobra som är hanhund här i huset.......Det är hennes första riktiga löp.

 

Husse&Wilja har tränat för Mona Kernholm hela dagen idag i en grupp med 4 ekipage och det har nog gått väldigt bra för han letade efter lydnadstävlingar när han kom hemCool Det fanns en hel del inomhus i vinter.

 

Jag&Cobra spårar en del och det börjar kännas riktigt bra. Hon har lagom tempo och är ganska säker på apporterna. Det kan vara vid vegetationsskifte som hon går över någonVinkar

 

Uppletet är en blandad kompott, ibland jobbar hon väldigt strukturerat och ibland är det som att hon aldrig sprungit rakt ut. Hon kommer oftast in med alla föremål och hon får göra det på sitt sätt bara glädjen finns tänker jagHa ha!

 

Jag har tränat lite detaljer i lydnaden och idag körde jag igenom med helhet. Jag länkade samman FF, inkallning, framåtsändande innan det kom en tävlingsbelöning(lek&kattmat).

Efter det länkade jag ihop kryp, ljudgivning, metallapport och sist tungapporten och sen kom belöningen som hon visste att jag hade på migCool

Hon har bra fart ut till tungen och även in om hon vet att jag tänker belöna efter den. Jag lägger därför belöningen efter den fast hoppet är kvar för hoppar långt och högt gör hon ändå.

Detta har fått till följd att hon kan tjuvstarta på tungapporten. Jag får se hur det går med det i helgen som kommer. Bara hon håller ihop på lydnaden så tar jag en tjuvstart därVinkar