Vad som händer och sker hos oss...

LÄGER......

hade vi i helgen på Tånga Hed i Vårgårda. Underbart väder och 2 kanonlärare i Towa Lindh&Diana SamuelssonCool

Det var 6 ekipage i varje grupp och jag och Christer ihop med Karin och Pia var med utan hund. Det var jättekul att kunna gå imellan och ta del av vad båda hade att lära ut. Lusten att träna kom med en gång och Cobra&Wilja fick lite korta pass vid sidan av imellanåtVinkar

 

Vi hade med oss fullt av tips och ideer hem! Det är härligt med läger för träningslusten kommer i full fartCool

 

Cobra som väl troligtvis är inne i någon variant av skendräktighet kändes väldigt fräsch att träna med. Hon kan under dessa perioder vara väldigt ojämn annars. Nu har hon knappt ätit på ett tag heller.

 

När jag rastat hundarna ikväll och hon var riktigt odräglig mot Hymer bestämde jag mig för att oplanerat åka vägen om klubben och länka ihop 5-6 moment och bara köra med tävlingsbelöningar på planen och en rejäl slutbelöning efteråt.

Hon var riktigt taggad och skällde till och med på nästan hela fria fröljetHa ha!det har hon aldrig gjort förrut! Jag länkade ihop Frittfölj, inkallning, kryp, skall, hopp och avslutade med metallapporten. Vilken gensvar hon gav på mina belöningar, tänk om jag kunde behålla den här känsla på tävling och hon kanske kände att jag var riktigt inspirrerad efter lägret och drogs med i mitt modHa ha! 

Jag vet inte varför hon funkade så otroligt bra och när vi kom hem sprang hon in och slukade hela sin matportion i sin skål! Kommer inte ihåg när hon gjorde det senast??