Vad som händer och sker hos oss...

SEMESTERLUNK

Skogspromenad med bad i morse i Torvsjön för husse och hundarna. Jag höll ställningarna på landVinkar

Hymer blev överlycklig och skrek och skallade av glädje att få simma ikapp med husseGalen Han skulle kunna simma tills han drunknar för kroppen håller inte riktigt för detta under en längre tid nuLedsen Nästa gång tar vi på honom flytväst så slipper vi oroa oss för att han ska sjunka. Han kastar sig ut hela tiden och flåsar något kopiöstWow!

 

Det är ju synd att säga att jag och Cobra hade samma tempo när vi stack ut på en 7 km joggingrunda på kvällenRodnar Jag har inte sprungit på ett tag och Cobra är mitt inne i sitt löp och så lagom roligt just nuHa ha! Hon brukar springa i skogen från sida till sida, idag sprang hon mest nära migBlinkar

Vi tog oss runt iallafall och efter rundan tog hon 4 fina spårupptag som jag lagt innan vi stack iväg. Belöningen var godis i snusdosor som hon var med och packade innan jag la ut demVinkar Det gillar hon!

 

Husse åkte till klubben och tränade lydnad med Wilja och en överlycklig HymerCool Han fick frågan "Varför tävlar du inte med honom i lydnad?" Efter Rutan, Z:at, Frittfölj fick han vila för då började han haltaLedsen

Wilja ligger så fint på planen och väntar på sin turCoolSen blir hon extra taggad för att köraHa ha!Hymer passerar henne tätt intill med både den ena övningen och leken efter den andra, men hon ligger jätteduktigt!

 

Hymer däremot kommer alltid ljudlöst smygande bakom ryggen när man lagt honom och kör med Wilja eller Cobra. Han har inte blivit lite bortskämd på "gamla"dar, men han får alltid vara med på något sättHa ha!