Vad som händer och sker hos oss...

IDAG VAR DET WILJAS TUR ATT PROVA LKL1....

Husse ville ut och prova var de står i träningen och de jobbade jättefint ihop på planen, men det räckte inte hela vägen framBlinkarDet saknades 4.5 poäng för ett förstapris!

 

De slutade på 155.5 poäng och Christer tyckte att hon kändes lite seg på planen, men när vi tittade på filmen(jag filmade allt) så ser hon väldigt pigg&käck ut. Det var inte hans känsla så det var tur att han såg filmen och ser att det ser härligt ut!

 

PLATSEN betyg 10 tyckte jag var jobbigt att se. Hon viftar på svansen och ser ut att tycka "vad lattjo, händer det något kul här snart!" hon har aldrig rest sig, men när hunden bredvid gick upp och hunden på andra sidan satte sig upp blev det pirrigt! Hon brydde sig inte om demVinkarSKÖNT

 

TANDVISNING betyg 8. Bytte position. Hon hoppade upp och pussade domarenGalen

 

LINFÖRIGHET betyg 7. Hon var inte med i starten och på förstasträckan och sen kom hon igång. Ngt SS och nosande hann hon medCool

 

LÄGGANDE betyg 7. Sakta ner Dk med kropp vid kommando och uppsitt.

 

INKALLNING betyg 6. Dk på hit och slarvigt ingång. Hon satt jättstadigt så Christer gjorde ett rejält DKVinkar

 

STÄLLANDE betyg 8.5. Jättefint ställande, men flyttade sig vid sättandet.

 

APPORTERING betyg 8. Småtugg.

 

HOPP betyg 6.5. Hon var påväg tillbaka ut över hindret, men Christer hann stoppa henne med ett dk och då la hon sig jättefint bredvid honomHa ha!

 

HELHET betyg 7. Arbetsvillig, men Christer fick jobba en del för att ha henne intill sig.

 

De gjorde en jättefin debut och nu sitter han och annalyserar och skriver ned vad som ska tränas på nästa vecka på klubbens bruksläger. Han ska gå för Karin Daun och jag för Karin HaglundCool Johanna Mastenbruck är oxå lärare. Jag gick för henne förra året och det var jättekul!