Vad som händer och sker hos oss...

10 MINUTERSTRÄNING....

ger en hel delCool I kväll åkte jag o Christer till klubben och rastade hundarna och passade på med lite lydnad. Det var ett tunt snölager med lite is här o där kvar på planen, men det går åt rätt hållWow!

 

Tog ut 3 kg tungen och COBRA var jättetaggad på den. La den nära och höll emot henne när hon skulle gripa den ett par gånger så hon fick kämpa för att ta den snabbt. Det funkade bra. Christer la ut den långt 2 gånger och jag höll henne. Hon hade bra fart båda gångerna och fick sin kattmatsbelöningHa ha!

 

Idag tänkte jag testa av stå o ligg på 75 meter. När jag kommenderade "stanna" blev hon överraskad och försökte stanna snabbt och halkade och blev sittandeGalen Hon fick snabbt belöning i en retur bakåt där Christer kastat en boll efter inkallningen som hon inte hade en aning omCool Jättebra reaktion. Ställde henne och körde inkallning där ifrån och hon tog bra fart och jag kommenderade "ligg" 25 meter ifrån mig. Oj vad snabbt hon la sig. Det gjorde hon inte i höstas. Det känns som att fler och fler bitar har landat hos henne. Härligt!

 

WILJA behöver MYCKET störningsträning utomhus vilket vi redan konstaterat. Idag fick hon gör långa apporteringer med 2 kg tungen. "Är det verkligen inte du som ska ha den matte? Du la ju ut den." Sen sprang hon till husse med den. Vilka ytor hon har att springa på och vad mycket det finns att titta på!

Hon var så laddad på FRIA FÖLJET så det fick bli belöningar på att sitta still med kontakt och lugna starter. Hon har en jättehärlig attityd. På inkallningarna har hon enormt långa språng med sina gängliga benHa ha! Hon springer gärna och mycketVinkar